Besplatan program

Kreirala sam besplatan online Program Upoznaj sebe da ti pomognem da upoznaš sebe, kako bi se cijenio /cijenila i znao / znala da si ti važno ljudsko biće na ovoj planeti koje vrijedi.

Program Upoznaj sebe te poziva da kreneš na putovanje na kojem ćeš upoznati sebe, na kojem ćeš saznati kako da otkriješ svoju svrhu, koje vrijednosti imaš, koja uvjerenje imaš o sebi i svijetu, te kako da vladaš svojim navikama.

Tokom života nenamjerno i neopaženo preuzimao /preuzimala si tuđe vrijednosti i uvjerenja kao svoja, tuđa navike kao vlastite. Tuđa svrha je možda postala i tvoja, iako ne dolazi iz dubine tvog bića. I tako, iz dana u dan, polagano si gubio / gubila sebe, dio po dio.

Program traje 4 sedmice

Svake sedmice lekcija na mail

Lekcije u PDF formatu

Zauvijek kod tebe

Imat ćeš dovoljno vremena da se svakoj lekciji posvetiš sa namjerom da se vratiš sebi, da ponovo upoznaš sebe ako si možda počeo / počela da polagano gubiš svoju nit, svoj identitet.

Dobra je vijest da će ove lekcije zauvijek ostati kod tebe, i možeš im se vraćati kad god hoćeš i možeš. Kroz ove lekcije biću tvoja podrška da osvijestiš djeliće sebe.

Sigurna sam da će ti istrajnost i posvećenost lekcijama pomoći da upoznaš sebe.

Program koji sam pripremila za tebe ima četiri lekcije:

  1. Lekcija – U prvoj lekciji ćeš naučiti kako da otkriješ svoje vrijednosti, kako da prepoznaš da li su ti neke vrijednosti nametnute, ili su naslijeđene. Dobit ćeš alate/tehnike pomoću kojih ćeš odrediti svoje vrijednosti, jer vrijednosti su ključne za tvoj život, povezuju te sa tvojom svrhom.
  2. Lekcija – U ovoj lekciji ćeš dobiti alate/tehnike kako da osvijestiš uvjerenja o sebi i svijetu a koja te ograničavaju i sputavaju, ta kako da ih zamijeniš korisnim, onim koji će ti dati snagu i biti vjetar u leđa.
  3. Lekcija – Svako od nas na ovaj svijet je došao sa određenom svrhom. U ovoj lekciji ću podijeliti sa tobom način kako da otkriješ i živiš svoju svrhu.
  4. Lekcija – U ovoj posljednjoj lekcije naučit ćeš šta je zapravo navika, i kako možeš lošu naviku koja ti nije korisna zamijeniti onom koja je bolja za tebe, koja će poboljšati tvoj život.
Ovaj Program je moj poklon tebi.