O meni

Moje ima je Sanja. Ja sam life coach, zapravo profesionalni sam coach.

Završila sam Coaching Akademiju u Beogradu koja je akreditovana od Evropske Coaching Asocijacije – ECA, s sjedištem u Londonu.

Također sam Certifikovani NLP Practitioner – ANLP, Evropske NLP asocijacije iz Londona.

Rođena sam u oktobru 1981.godine. Živim u Zenici, gdje sam i rođena. Također sam supruga divnom čovjeku sa kojim putujem kroz avanturu života nekoliko godina.

Moji omiljeni citati

˝ Ako možete duboko da vjerujete u nešto, možete to i da ostvarite.˝

Wayne Dyer

˝ Ako nešto dovoljno jako želite, cijeli Univerzum se uroti da vam se želja ispuni.˝

Paulo Coelho

Ovi citati su mi veoma dragi i omiljeni su mi jer predstavljaju moju istinu i moj život, jer moja želja mene kao male djevojčice se ostavrila. Moja želja je bila da pomažem ljudima kao diplomirana pravnica. Ta želja se u meni probudila zbog određene situacije koja se desila u preduzeću u kojem je radio moj tata. U meni se utkala želja da pomažem svim ljudima koji nisu znali kako da ostvare svoja prava koja im pripadaju, ljudima kojima su prava bila uskraćena, ljudima koji nisu znali kome da se obrate za pomoć, da naprave prvi korak.

Moja Misija

Moja želja me vodila do mog cilja, do moje misije – da pomognem što većem broju ljudi, da im olakšam život, da budu sretniji i radosniji. Završila sam Pravni fakultet Univerziteta Sarajevo. A Opću gimnaziju  završila sam u mom rodnom gradu. Moju misiju obavljam kao diplomirana pravnica.

Moju misiju obavljam i kao life coach. Misiju ostvarujem kroz profesiju koja je veoma plemenita. Kroz profesiju life coach-a živi želja i misija djevojčice Sanje da pomaže ljudima, samo ovdje na drugačiji način.

Moja Vizija

Moja vizija i moja misija je da pomognem ljudima da imaju kvalitetan život, ispunjen život prožet srećom, zadovoljstvom i radosti, da ostvare svoje želje, snove, ciljeve, da im budem podrška.

Vjerovala sam da mogu pomagati ljudima, i to se i ostvarilo, jer kada vjeruješ to se i ostvaruje, a kada ne vjeruješ ništa se i ne dešava.

Edukacije

Vjerovala sam i vrijedno, posvećeno sam radila, pohađala sam edukacije, programe na kojima sam sticala znanja i vještine koje su potrebne life coach-u u profesionalnom radu. Kroz programe i edukacije koje sam pohađala učila sam tehnike, metode i vještine koje su u svom radu primjenjivali, a primjenjuju ih i sada veliki učitelji, svjetski mentori Louisa Hay, Wayne Dyer, Tom Best, Tony Robbins, Robert Dilts.

PROGRAMI  I EDUKACIJE KOJE SAM POHAĐALA

Moja namjera

U namjeri da ostvarim moju misiju napisala sam nekoliko autorskih radova kako bih i na taj način bila podrška ljudima koji žele i hoće da mijenjaju sebe i svoj život nabolje, zapravo ljudima koji žele da se vrate sebi, svom identitetu.

Napisala sam: Dnevnik ljubavi i sreće, Magični napitak, Magični Water Detox, Put ka ostvarenju sna (kroz Vision Board), Program Upoznaj sebe.

Ove sadržaje možete besplatno preuzeti ovdje, na Website-u i da ih imate uvijek, da im se možete vraćati kad god vi to hoćete i želite. Sadržaj je u pdf formatu.